PerSoftPro Kassaregister Kassaprogram

Till innehåll
Support

Supportregler

Support ges för nedanstående installationer, program samt hårdvara.

  • 1. Installation av KassaPro, FakturaPro samt BokaPro.
  • 2. Alla funktioner och inställningar som finns i programmen KassaPro, FakturaPro samt BokaPro samt databasen som programmen använder.
  • 3. All hårdvara och tillhörande drivrutiner som har köps av PerSoft samt inkoppling av nämnda hårdvara till befintlig dator.
  • 4. Konfigurering av programmet med hårdvaran, även om hårdvaran inte har köpts av PerSoft.


Support ges INTE för nedanstående.

  • 1. Funktioner som tillhör Windows system eller andra program som inte har köpts av PerSoft.
  • 2. Hårdvara/drivrutiner som inte är köpta av PerSoft.


E-Postsupport.

Om du får problem med ditt köpta program så titta i första hand i den inbyggda hjälpen för att se om någon lösning kan hittas där. Om problemet inte kan lösas genom hjälpen så kan du skicka ett e-post meddelande till oss med beskrivning av problemet. Försök då så noggrant som möjligt att beskriva vad som händer när du kör eller försöker köra programmet. Skriv ned i e-post meddelandet vad det står i ev. felmeddelanden som programmet visar. Du kan gärna ta skärmdumpar som visar problemet och skicka som bifogade bilder. Ju mera information vi får om problemet desto lättare är det för oss att avhjälpa det och desto snabbare får du igång programmet igen. Vi försöker i möjligaste mån att besvara alla frågor genom e-post inom 24 timmar.


E-Post:  persoft@persoft.se


Telefonsupport.

Om du behöver snabb hjälp så kan du ringa till supporten. Telefonsupport ges alla dagar 08:00 - 20:00. Vi har tyvärr inte någon som sitter på vakt vid telefonen under hela supporttiden så det är inte etthundra procent säkert att någon svarar vid första försöket. Men försök då igen lite senare.


Telefonnr. 0709-521048


Support genom fjärrstyrning.

Vid riktigt akuta problem så kan vi ge support genom fjärrstyrning av er dator. Information om hur detta går till finns i manualen till programmet.


Manual KassaPro


Manual FakturaPro


Manual BokaProMeddelanden

E-Post frågor eller meddelanden.
I formuläret här till höger kan du ställa frågor eller skicka andra meddelanden till oss. Vi kommer att besvara dem så fort vi kan.

Skicka meddelandeTillbaka till innehåll