PerSoftPro Kassaregister kassaprogram

Till innehåll
Prova/Beställning
Prova gratis
__________________________________________________________
Klicka på någon av nedanstående bilder för önskad nedladdning.
Ladda ned KassaPro
Demoversionen
Demoversionen fungerar i 30 dagar. I demoversionen av KassaPro kan du välja att testa utskrift av kvitto både med och utan CleanCash kontrollbox.

Nedladdning
Klicka på någon av bilderna här ovan för att ladda ned demoversioner av programmen. Bestäm var du vill spara filen i din dator och vänta sedan på nedladdningen som tar någon minut.
OBS. Vissa antivirusprogram kan reagera negativt på den nedladdade/installerade filen och raderar därför den, så om detta händer måste du ställa in ditt antivirusprogram till att undanta sökningar i den mappen där filen/installationen finns.

Installation
När nedladdningen är klar högerklickar du på filen och väljer "Egenskaper". I rutan som visas markerar du "Avblockera" eftersom Windows har en viss förmåga att blockera filer som laddas ned från Internet. Klicka sedan på "Verkställ" och sedan "OK". Efter avblockering måste du packa upp zip-filen och det kan du göra genom att högerklicka på filen och välja "Extrahera till" och sedan välja plats var du vill spara installationsfilen som finns inne i zipfilen. Det är lämpligast att välja samma mapp som där zipfilen befinner sig, och Windows brukar föreslå den mappen.
Titta gärna på nedanstående film som visar hela tillvägagångssättet med nedladdning, installation och första starten av programmet.

Tillbaka till innehåll